8th Aug

Planene

Posted by Silje og Magnus

Update 12.01.15

Vi kommer til å bo på Beyond Krabi Resort, samme hotellet hvor bryllupet er, fra onsdag 24. juni – mandag 29. juni.

Dette er prisene dere får om dere bestiller direkte fra hotellet, det er bare å opplyse at dere skal i bryllup til oss.

Cottage room included breakfast 2,600.-Baht/room/night
Villa Garden room included breakfast 4,200.-Baht/room/night
Deluxe Seaview room included breakfast 5,000.-Baht /room/night
Villa Seaview room included breakfast 6,000.-Baht /room/night

Tel. +66 75 628 300
E-mail: rsvnmgr-brkb@katagroup.com

Vi ser at dere kanskje får bedre priser om dere sjekker ut denne linken: Trivago. Der finner vi priser fra 461 kr (~2000 Bath) uten frokost.

Cottage room er egnet for 2 personer. De andre rommene for opptil 3 personer. Ta kontakt direkte med hotellet hvis dere har behov flere senger eller større rom.

 

Update 01.01.15

Da er våre flybilletter kjøpt. Vi reiser da med Lufthansa, kjøpt gjennom et selskap på http://www.momondo.no.
Prisene er ofte lavere der enn ved å kjøpe direkte fra flyselskapene. SAS og Norwegian flyr direkte fra Oslo til Bangkok.
Vi betalte 6285,- t/r per person.
Dato Flyselskap Flight nummer Avgang Ankomst
A sø 21/06/2015 Lufthansa LH 0875 Økonomi 13:25 Stavanger Sola 15:25 Frankfurt Int. Terminal 1
sø 21/06/2015 Lufthansa LH 0772 Økonomi 17:35 Frankfurt Int. Terminal 1 09:45 Bangkok International
H to 23/07/2015 Lufthansa LH 0773 Økonomi 12:10 Bangkok International 19:00 Frankfurt Int. Terminal 1
to 23/07/2015 Lufthansa LH 0878 Økonomi 21:55 Frankfurt Int. Terminal 1 23:45 Stavanger Sola

Da har vi etter vår fantastiske Thailand-tur endelig funnet den perfekte lokasjon for bryllupet :-) Vi tenkte å dele litt informasjon med dere om hvordan bryllupet vil ta form og vise litt bilder.

Først av alt kan vi bekrefte at bryllupet blir den 27. juni 2015. Bryllupet vil finne sted på et nydelig strandhotell på Klong Muang Beach i Krabi. Seremonien vil bli holdt nede ved stranden ved solnedgang, og bryllupsmiddagen vil også settes opp ved stranden med fint dekkede bord, masse lykter og bølgeskvulp i bakgrunnen :-)

Det vil serveres treretters middag med internasjonale retter, og selvsagt fri flyt av drikkevarer hele kvelden. Musikkanlegg og mikrofon til taler settes også opp. Etter middagen skal vi tenne og sende opp lanterner i nattehimmelen, på ekte thai style. Deretter blir det skikkelig beach party med musikk og åpen bar :-) Etter midnatt skal vi ha after party i strandvillaen vi leier på hotellet, der vi har privat svømmebasseng på terrassen, strandutsikt og innendørs jacuzzi! Her kan vi holde festen gående så lenge vi vil uten å forstyrre de andre gjestene.

De som har barn med seg eller vil ta en tidligere kveld kan jo trekke seg tilbake til hotellrommene når de ønsker. Litt detaljer om reisen og overnatting. Hvis dere bestiller i god tid, kan dere få flybilletter til 5-6000 kr per person tur-retur Stavanger-Bangkok. Vi vil etter hvert legge ut statistikker og informasjon om når flybillettene er billigst til Thailand, og når det er lurt å bestille.

Det er også veldig enkelt å komme seg fra Bangkok til Krabi, der dere kan ta fly videre dit når dere lander i Bangkok. Billettene er veldig billige og koster rundt 300 kr tur-retur og tar ca 40 min. Dette flyet går veldig ofte og flere ganger til dagen. Fra flyplassen i Krabi går det buss rundt til alle hotellene. Tanken vår er at alle som kommer i bryllupet gjerne kan bo på hotellet der bryllupet finner sted, og vi har derfor fått gode priser på overnatting. Ett rom koster nede i 400 kr natten, og hvis man da bor to på ett rom, blir det kun 200 kr per person. Vi kommer selv til å bo på hotellet i 3 dager i forkant av bryllupet, og 2 dager etter. Da ser vi for oss at de som ønsker det kan være med å finne på sosiale ting disse dagene, f.eks dagstur til Phi Phi-øyene, diverse utflukter, og kjekke ting på kvelden.

Krabi er en utrolig fin plass med nydelige strender og mange muligheter til å finne på ting. Det er også ganske fredelig og avslappet der, selv om man kan oppsøke utelivet om man ønsker det :-) Vi håper at flest mulig synes opplegget høres fristende ut, og ser muligheten til en fantastisk sommerferie i samme slengen. Man kan også reise sammen med mange av de andre gjestene til Bangkok, det er bare å kommunisere gjennom facebook-siden når man bestiller fly.

Det er lett å reise videre fra Krabi også, f.eks til Phuket og andre populære steder i Thailand. Selv reiser vi videre på bryllupsreise rundt i Asia noen dager etter bryllupet :-)

Klikk her for å se bilder fra hotellet.

Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål, eller hvis vi kan hjelpe med noe <3


 

COMMENTS (1)

  1. Marius on 8th Oct 2014

    Epic! Glede meg

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *